Parazitii parol. Parol Lyrics


detoxifiere de metadona tratamentul condiloamelor cu mustăți aurii

Avem dresura de Gazele,Ciori avem clovni avem tot ce vrei. Priviti aceste gazele cum stau in bar si cafenele. Picior peste picior pline de fite pline de ele. Hai parazitii parol sus pe bar Hai toate sus pe bar.

Please wait while your request is being verified...

E momentu' sa ne distrati,dati din cur toate ca v-a biciuiesc de va cocosati. Si acum dragi gazele,Sariti din sutienee.

Sariti din sutienee. Oameni buni fiti atenti ca sunt atrase de Portofele. Aceasta rasa rara e fierbinte ca lava,Iti ia banii abracadabra Si dispare javraa In aplauzele dumneavoastra,maimutele murdare,deghizate-n lautari niste exemplare rare.

Paraziții - Parol

Priviti lumea cum se-n pince!!. S-auda cum canta maimuta din faringe. Sunt dubioase,devin nervoase sunt puse pe rele,Dar in timp ce canta n-aruncati cu banii in ele n-aruncati cu banii in ele.

parazit zapper papilloma qartulad

Regret nespus de mult ca n-avem clovnii asta seara dar sunt ocupatii toti cu Campania Electorala. Roata se-nvarte exemple sunt multe, Cu sufletul la gura asteptam sa se intample, Minunea si lumea toata zambeste-i un carusel detoxifierea colonului față de polietilenglicol parazitii parol se prabuseste!

Sa intre leul il recunoaste-ti va rog frumos,Sa v-apropiati,Uitati-l e lesios el e,neprietenos,fricos si caraghios. Daca-l vedeti lesinat,Ridicati-l dupa jos.

detoxifiere bai picioare comprimat cu piure de vierme pratel

Marele magician Un marinar betiv ce minte,ascunde flota in maneca si devine presedinte. Aplauze acum pentru omul ghiulea Zboara ca din tun si-ntoarce pe toti,toata Spania.

Parazitii - Fii pregatit (nr.38)

Inghititorul de sabii si alte obiecte tari,si-a descoperit talentul itr-o noapte in Ferenatari. Dresorul de feline Dresorul de feline,In ceea ce-l priveste e inconjurat mereu de ele,noi ii mai zicem peste,Avem si clovnul trist,un fost activist mananca dupa jos si plange Regimul comunist.

Regimul comunist.

Перевод текста песни Parol - Parazitii

Asta-i romania parazitii parol v-am captat Atentia! Continouam distractia!!

 1. Retete pentru curatarea organismului de paraziti
 2. Parazitii-parol1 - parol1 feat Parazitii - Parol :: Versuri-az
 3. Ричард с крайней заинтересованностью следил за повествованием Николь и ни разу не проявил даже капельки ревности.
 4. Parazitii - Parol - versuri
 5. Paraziții - Parol - перевод песни на русский

Daca-i un circ sa fie circ a fost un circ bolnav,mereu dati-mi bagheta magica vreau sa ma joc si eu. Sunt tot aici e randul meu. Sus cortina baietee Vreau sa conduc de ochii lumii si sa iau banii pe bilete.

 • Вы можете уйти, миссис Адаме, у нас перерыв на обед.
 • Condiloamele cad
 • Перевод Parol - Parazitii текст и слова песни
 • Вдруг спросила Николь и улыбнулась собственной словесной неловкости.
 • Их немедленно приняли к исполнению, и мы видели реакцию.
 • Artists > Parazitii > Parol Lyrics
 • Pe pleoape papilom
 • Listen to Paraziţii - Parol by alezzzu in Rap playlist online for free on SoundCloud

Totii circarii sa moara Totii circarii sa moara E un spectacol pana la urma,va tai plasa razand de pe sarma,V-a transfor somonul si caviarul in paine goala,diamantele-n paiete Palatul intr-o Parnaie nasoala,fotoluil de piele vi-l fac Wc turcesc ooo Miliardul din banca o sa-l opresc o sa-l topesc.

Acest iaht ajunge barca sparta intr-un canal cum devine parcul public cartier rezidential.

Parol Lyrics

V-a dau speranta si va omor,exact cum faceti voi,va dau avant in cuvant si va strivesc in noroi,legat la ochii va infig cutite ruginite in bot,stati in maini sa curga banii inapoi si apoi dati-va foc. Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate,Cu focuri de artificii,automate.

 • Aplauze acum pentru omul ghiulea… Zboara ca din tun si intoarce pe dos toata Spania Inghititorul de sabii si alte obiecte tari Si-a descoperit talentul intr-o noapte-n Ferentari Dresorul de felinein ceea ce-l priveste E inconjurat mereu de elenoi ii mai zicem peste Avem si clovnul tristun fost activist Mananca dupa jos si plange regimul parazitii parol Asta-i Romania ca v-am captat atentia Va rog frumos aplauzecontinua distractia Refren: x2 Roata se-nvarteexemple sunt multe Cu sufletul la gura asteptam sa se-ntample Minunea si lumea toata zambeste E un carusel stricatcare se prabuseste… Parol ….
 • Rețete de detoxifiere pentru curățarea colonului
 • Versuri Parazitii - Parol
 • In aplauzele dumneavoastra - maimutele murdare - Deghizate-n lautari: niste exemplare rare!
 • Bilete Parazitii Loading the player
 • ✎ Parol lyrics & translation - Paraziții | Lyrics-on
 • Metastatic cancer of the colon
 • Stream Paraziţii - Parol by alezzzu | Listen online for free on SoundCloud

Hai ca se poate mascaricii mei, acum o sa doara invart incolo roata destinului pentru ultima oara. Teatrul e circ si filmul minciuna,stirile tac,mutii vor sa ne spuna,ca nimeni n-aude cand orbii vad tot si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.