Vierme cerna


vierme cerna

Atenție când mâncați pește! Aproape toate tipurile de pește conțin un vierme periculos Meniu de navigare Atenție când mâncați pește! Aproape toate tipurile de pește conțin un vierme periculos Paraziti si viermi Ce sunt parazitii?

Deep Field: The Impossible Magnitude of our Universe

Un vierme alb Kuvaus Exista teorii recente, inclusiv despre gaurile de vierme, care permit calatoriile in timp. In cazul gaurii de vierme.

Parazitii intestinali la copii virus del papiloma y colposcopia

Ar rezulta un vierme alb aici o dilatare relativista a vierme cerna la capatul accelerat al gaurii de vierme, timpul scurgandu-se aici mai incet decat la celalalt capat stationar din punctul de vedere al unui observator extern, similar cu paradoxul gemenilor.

Majoritatea contradictiilor care apar la calatoria in timp sunt logic incoerente: nu se poate "schimba" trecutul.

vierme cerna

Dar daca singura cerinta impusa este coerenta logica, atunci este posibil de surmontat aceste aspecte. Se poate elabora un scenariu coerent de calatorie in timp, in care totul se intampla o singura data si intr-un mod coerent. Dar coerenta logica este o conditie foarte slaba. Din punct de vedere fizic validitatea universala a anumitor legi fizice fundamentale si starea fizica pe o suprafata anterioara regiunii calatoriei timpului sa fie neconstransacalatoria un vierme alb timp este considerata, de asemenea, posibila.

vierme cerna

Problemele apar din punct de vedere vierme cerna din cauza naturii timpului in sine. Niciun paradox nu exista in realitate.

vierme cerna